PTF by Bas | 65 p/m

Het PTF by Bas abonnement is jouw begin naar een sportieve leefstijl. Één keer in de week small group training met maximaal 4 personen onder begeleiding van een personal trainer. Tijdens het intakegesprek kijken wij samen naar jouw doelen en stellen we op basis daarvan een programma op. Je plant elke week je small group training in zodat je altijd een stok achter de deur hebt. Voor €10,- extra per maand kun je onbeperkt vrij trainen. En ook hier bieden we je de mogelijkheid om met een door ons opgesteld trainingsschema aan de slag te gaan zodat je gericht kunt trainen tijdens je vrije trainingsuurtjes.  

 
Ptf by bas

INTAKEGESPREK

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken jouw wensen en wordt er gekeken naar een programma wat het beste op de persoon aansluit.

SMALL GROUP TRAINING

In een kleine groep trainen naar jouw doelstelling. Met maximaal 4 personen trainen. Hierdoor is het en gezellig en krijg je veel persoonlijke aandacht om verantwoord te trainen. 

  GEZONDE LEEFSTIJL   

Dit is jouw start naar een gezonde leefstijl. Door wekelijks een afspraak in te plannen om te gaan trainen heb je iedere keer weer een stok achter de deur om te werken aan je gezonde leefstijl.

PTF By Bas

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.