Bedrijfsfitness | Bootcamp

Blijf fit met je collega’s. PTF By Bas bied bedrijfsfitness aan voor ieder moment en/of gelegenheid. Zo kan deze vorm van training worden gedaan als teambuilding activiteit, fitness tijdens de lunchpauze of na werk. Door je personeel fit en fysiek gezond te houden zorgt dit voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

De trainingen kunnen zowel op locatie als in de sportschool in Castricum verzorgt worden.

Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot bedrijfsfitness.

Bedrijfsfitness

BOOTCAMP

Een training in de frisse buitenlucht. Deze vorm van training kan op iedere gewenste locatie uitgevoerd worden. De benodigdheden voor deze training zijn eigenlijk alleen de sporters!

TEAMBUILDING

In een kleine of grote groep trainen en samenwerken. Deze vorm kan toegepast worden tijdens de training door samenwerking fitter worden. Goed voor het TEAM!

 ENERGIE   

Ook al vraagt de training veel energie. Uiteindelijk krijg je er meer energie van en komt het de productiviteit ten goede. Een win-win situatie als je het ons vraagt.

Bedrijfsfitness Nederland (BFNL)

Bedrijfsfitness Nederland is een zakelijk sportprogramma dat werknemers de mogelijkheid biedt om te sporten bij geselecteerde sportscholen. PTF by Bas is een van deelnemende sportscholen waar werknemers terecht kunnen voor een gezonde work-out.

Om te beginnen moet het bedrijf waarvoor je werkt zich aanmelden bij Bedrijfsfitness Nederland. Vervolgens kunnen werknemers zich online inschrijven voor een lidmaatschap bij PTF by Bas. Na het inschrijven ontvangt de werknemer een bevestiging waarna hij of zij kan beginnen met sporten.

Het voordeel van bedrijfsfitness is dat het fiscaal voordeel oplevert voor de werkgever en dat werknemers met korting kunnen sporten. Bovendien kunnen leden sporten op flexibele tijden en kunnen zij gebruik maken van professionele begeleiding bij PTF by Bas.

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!