Personal training | Offerte op maat

Je kunt een losse training nemen, gezellig met zijn tweeën (DUO PT) of kiezen voor het maandabonnement. Tijdens deze 1 op 1 trainingen krijg je alle persoonlijk aandacht van de trainer. Je krijgt een gepersonaliseerde training volledig op maat gemaakt op basis van jouw wensen en doelen. Heb jij een stok achter de deur nodig? Of mis je net even dat stukje motivatie? Dan is personal training echt iets voor jou. Kies je voor het maandabonnement? Dan zit het vrij trainen erbij zodat je zelf met een schema aan de slag kunt gaan. 

Weging

      1 OP 1         TRAINING     

Personal training bestaat uit gevarieerde en specifieke oefeningen gericht op jouw doelstelling. Alles staat in het teken om jouw doel te behalen.

 

            DUO PT               

Samen met een vriend, vriendin, familielid of collega trainen onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Niet alleen gezelliger maar ook nog eens voordeliger.

         REVALIDATIE         

Kom jij terug van een blessure? Wij helpen jou verder herstellen. De training is gericht op het minderen van pijnklachten en het verbeteren van lichaamsfunctie en mobiliteit. 

           MOTIVATIE          

Vind jij het lastig om jezelf te motiveren om te gaan sporten? Heb jij een stok achter de deur nodig? Met 1 op 1 training heb je elke training een enthousiaste en motiverende trainer. Samen behalen wij jouw doelen.

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personal Training

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.