Zwangerschap is een bijzondere tijd waarin er veel verandert in het lichaam van de aanstaande moeder. Het is belangrijk om tijdens deze periode goed te blijven bewegen en fit te blijven. Bij PTF by Bas bieden wij speciale zwangerschapsfitness aan om moeders te ondersteunen bij hun fysieke doelen en het versterken van de bekkenbodem.

Onze personal trainers begrijpen dat iedere zwangerschap anders is en bieden daarom persoonlijke begeleiding en een 10-rittenkaart die aangepast kan worden aan de individuele behoeften van de aanstaande moeder. Onze focus ligt op het verbeteren van flexibiliteit en het versterken van de bekkenbodemspieren, wat belangrijk is voor het verminderen van zwangerschapskwaaltjes.

Onze zwangerschapsfitness is veilig en effectief, en kan bijdragen aan een gezonde zwangerschap en een sneller herstel na de bevalling. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zwangerschapsfitnesprogramma’s en hoe PTF by Bas kan bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn tijdens deze bijzondere periode.

Zwangerschapsfitness

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.