Zwangerschapsfitness | 10 – rittenkaart €150,-

 

Training speciaal gericht om fit te blijven tijdens je zwangerschap en om weer back in shape te komen na je zwangerschap. Onder begeleiding van een personal trainer die gespecialiseerd is in pre -en postnatale fitness. Goed voor de fitheid van de mama (in spé), voor de gezondheid van de baby en het helpt bij het herstel na je zwangerschap. Door te bewegen heb je minder last van vochtophoping, je ervaart minder stress, je hebt minder kans op bekkenbodemproblemen en het is ook nog eens gezellig!

En zo zijn er nog talloze voordelen op te noemen waarom je zou trainen tijdens je zwangerschap. Daar heb je best een paar sportuurtjes voor over toch?

Hoe werkt het?

Laat je gegevens achter en laat ons weten dat je de 10-rittenkaart voor zwangerschapsfitness wilt aanschaffen of stuur ons een e-mail. Deze 10-rittenkaart kun je gebruiken wanneer je wilt, tijdens of na de zwangerschap. Na aanschaf van de 10-rittenkaart nemen wij contact met je op om even een korte intake te houden en plannen we de eerste training in. Tijdens je eerste training ontvang je de 10-rittenkaart. De trainingen zijn ongeveer 45 minuten en worden in overleg met de personal trainer ingepland. Je kunt een één op één training hebben of in een groepje van maximaal 4 vrouwen. De trainingen worden speciaal afgestemd op de belastbaarheid van de mama(‘s).

Zwangerschapsfitness

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.