Privé Sportschool PTF by Bas   

Bij PTF by Bas kan je ook gewoon langskomen voor een kopje koffie. In de onze sportschool in Castricum staat veiligheid voorop. We willen jou een fijne en veilige plek bieden om te kunnen trainen. Zelf, of in een klein groepje van maximaal 4 personen. Altijd onder begeleiding en altijd op afspraak, samen tillen we elkaar naar een hoger niveau. Hier behandelen we elkaar met respect, behandelen we de spullen met respect en staat de koffie en/of thee altijd klaar.  

Benieuwd naar de sportschool?

Hier kun je een sfeerimpressie vinden van onze privé gym.

Prive gym ptf by bas
Prive gym PTF By Bas
Sportschool
Training
Boksen
Weging
contact
Prive gym PTF By Bas
Sfeerimpressie ptf by bas

Wil je graag de sportschool PTF by Bas met eigen ogen zien?

Kom gezellig langs of maak een afspraak voor een intake en/of proeftraining. De sportschool is doordeweeks open van 08:00 tot 13:00 uur en van 16:00 tot 21:00 uur. en op zaterdag van 08:00 tot 13:00 uur. Ieder uur van de openingstijden staat een small group training of personal training op de planning. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om in de week te trainen. Ben je geïnteresseerd om een intake en/of proeftraining in te plannen? 

Mikki
Mikki
Lees verder
Een gym met veel persoonlijke aandacht en super gezellige en relaxte sfeer. Een half jaar samen met Malou gewerkt aan revalidatie en nu nieuwe doelen gemaakt om samen aan te gaan werken. Ik zou niet meer anders willen 🙂
Anette
Anette
Lees verder
Bas en Malou hebben een leuke en enthousiaste manier van lesgeven met daarbij goede voedingsadviezen. Zeker een aanrader!
Arno
Arno
Lees verder
In één woord.....kundig!
Kevin
Kevin
Lees verder
Als je resultaten wilt behalen zit je hier op het goede adres. In zeer korte tijd enorm veel progressie geboekt! Super begeleiding en mooie apparaten en bovendien trainers die weten hoe ze jou persoonlijk kunnen helpen!
Vorige
Volgende

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!