PTF Body Evolution  | 100 p/m

Het PTF Body Evolution abonnement bevat alle factoren om jouw doelen te bereiken. Door in te zetten op training en voeding helpen wij jou naar een gezonde leefstijl. We plannen een intakegesprek in en brengen jouw specifieke doel(en) in kaart. Door het doen van een lichaamsmeting meten we onder andere jouw spiermassa, vet- en vochtpercentage. Samen kijken we wat bij jou past op het gebied van training en voeding. Tijdens dit abonnement sport je twee keer per week onder begeleiding van een personal trainer in een kleine groep die bestaat uit maximaal 4 personen. De small group trainingen plan je zelf in zodat je altijd een stok achter de deur hebt. Het PTF Body Evolution abonnement bestaat uit:

  • 2x per week privé training (max. 4 personen)
  • Intakegesprek
  • Basis voeding- en trainingsschema 
  • Periodieke  lichaamsmeting
  • Voor € 10,- per maand extra kan je onbeperkt vrij trainen
Door op meerdere factoren in te zetten zoals bewegen, sporten, voeding en leefstijl proberen wij jou te helpen bij het behalen van je doelstelling. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek en/of proeftraining leggen wij je graag alles uit.
Voedingsadvies

INTAKEGESPREK

      
Tijdens het intakegesprek bespreken wij jouw wensen en doelen en kijken wij naar een programma wat het beste bij je past.

SMALL GROUP TRAINING

2x per week in een kleine groep trainen naar jouw doelstelling. Met maximaal 4 personen trainen. Hierdoor is het en gezellig en krijg je veel persoonlijke aandacht om verantwoord te trainen.

      VOEDINGSADVIES           

Tijdens het intakegesprek kijken wij naar wat het beste bij past op het gebied van voeding. Op basis daarvan ontvang jij een advies op maat.

     ONLINE COACHING         

Wij zijn op het gebied van voeding, training, mindset 7 dagen per week online beschikbaar voor vragen en/of advies. 

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!