Typisch Jouw Lijf  | 59,99 p/m

Dit is een traject waarbij je online gecoacht wordt richting jouw doelstelling. Tijdens dit traject ontvang je een wekelijks programma gericht op alle factoren binnen een gezonde leefstijl. Door aan het begin van het programma een zeer uitgebreide intake te doen, wordt de nodige informatie verzameld om op basis van jouw leven maar vooral op basis van jouw lijf een programma te maken. Dit weekprogramma gaat je helpen bij het behalen van je doelstelling. Met het Typisch Jouw Lijf programma doe jij ook datgene wat bij jouw lijf past. 

Wij focussen ons met het coachings traject op de volgende punten:

  • Voeding
  • Sporten
  • Bewegen
  • Slaap
  • Leefstijl
  • Stress

Voor al deze belangrijke onderdelen wordt een weekprogramma/planning gemaakt waar jij mee aan de slag kan gaan. Voor niemand is namelijk zijn of haar dagelijks/wekelijks programma hetzelfde. Met iedere week een evaluatiemoment heb je geregeld contact met je coach. Zodat hij of zij je kan helpen bij eventuele vragen.

Typisch jouw lijf is een compleet pakket. Voor een maandelijks bedrag van € 59,99 heb jij een wekelijks programma op basis van jouw lijf en leefstijl.

 

Voedingsadvies

INTAKE      

Door de uitgebreide intake wordt de nodige informatie verzameld om op basis van jouw lijf en leefstijl een weekprogramma te maken. 

SPORT EN BEWEGEN

Op basis van jouw weekplanning wordt een sport en/of beweegadvies gemaakt. Zo kan jij binnen jouw planning voldoende aan sport/bewegen wat aansluit op jouw doelstelling. 

      VOEDING           

Bij de intake kijken wij naar wat het beste bij jouw lijf past op het gebied van voeding. Op basis daarvan ontvang jij een advies op maat.

     ONLINE COACHING

Wij zijn op het gebied van voeding, training, mindset 7 dagen per week online beschikbaar voor vragen en/of advies. 

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!