PTF by Bas | 65 p/m

Het PTF by Bas abonnement is jouw begin naar een sportieve leefstijl. Sport onder begeleiding van een personal trainer. Één keer in de week small group training met maximaal 4 personen. Tijdens het intakegesprek kijken wij samen naar jouw doelen en stellen we op basis daarvan een programma op. Je plant elke week je small group training in via onze app, zodat je altijd een stok achter de deur hebt. Daarnaast wordt er een voedingsadvies op maat gemaakt en kan je voor €10,- extra per maand onbeperkt vrij trainen. Hierin bieden we je de mogelijkheid om met een door ons opgesteld trainingsschema aan de slag te gaan. Zo kan je ook tijdens de vrije trainingsuurtjes gericht trainen. Door op bewegen, sporten, voeding en leefstijl in te zetten helpen wij je naar jouw doel!  

  • 1x per week privé training (max. 4 personen)
  • Intakegesprek
  • Periodieke lichaamsmeting
  • Basis trainings- & voedingsadvies
  • Voor € 10,- per maand extra kan je onbeperkt vrij trainen
Plan je intakegesprek:

Krijg 1x per week personal training op een betaalbare manier. Omdat je in een kleine groep sport krijg je tijdens de training veel persoonlijke aandacht. In een vrijblijvend intakegesprek en/of proeftraining leggen wij je graag alles uit.

Ptf by bas

INTAKEGESPREK

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken jouw wensen en wordt er gekeken naar een programma wat het beste op de persoon aansluit.

SMALL GROUP TRAINING

In een kleine groep trainen naar jouw doelstelling. Met maximaal 4 personen trainen. Hierdoor is het en gezellig en krijg je veel persoonlijke aandacht om verantwoord te trainen. 

  GEZONDE LEEFSTIJL   

Dit is jouw start naar een gezonde leefstijl. Door wekelijks een afspraak in te plannen om te gaan trainen heb je iedere keer weer een stok achter de deur om te werken aan je gezonde leefstijl.

PTF By Bas

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.