De personal trainers

Over Bas

In 2014 ben ik afgestudeerd voor de opleiding leefstijl en gezondheid. Deze 2 begrippen zijn heel breed, waardoor ik mij hierbinnen ben gaan specialiseren in het sporten/bewegen. Iedereen helpen bij zijn of haar doelstelling. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest (en dat ben ik nog steeds) in sportscholen en ook in de buitenlucht. Ik begeleidde mensen individueel en in groepsverband, door middel van bewegen, naar een gezondere leefstijl. Zorgen dat trainingen voor iedereen uitvoerbaar en uitdagend zijn vind ik fantastisch om te doen, in combinatie met het belangrijkste, dat men resultaat gaat zien. Sinds 2020 ben ik mij meer gaan verdiepen in andere factoren die samen met sporten/bewegen kunnen bijdragen aan een gezondere leefstijl. Medische fitness om mensen met klachten op een verantwoorde manier te laten bewegen en daarnaast als voedingsconsulent met de specialisatie ‘Sport en Voeding’ kan ik ervoor zorgen dat er op meerdere facetten kan worden ingezet. Hierdoor kan een doel eerder behaald worden.

Sporten is mijn passie! En dat wil ik graag inzetten om jou te begeleiden bij het bereiken van jouw doelstelling

Over Malou

Na een flink aantal jaar zelf zeer actief te zijn geweest in de fitness heb ik in 2018  besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en begon ik in 2019 aan de opleiding Fitnesstrainer A en volgde daarna de NASM Personal trainers opleiding. Vervolgens ben ik mij gaan specialiseren als Pre- en postnatale fitnessspecialist. Na het succesvol behalen van deze opleidingen heb ik mijn fulltime kantoorbaan ingeruild voor hetgeen wat ik het liefst doe, mensen helpen met het behalen van hun fysieke doelen. Samen het uiterste halen uit de trainingen en werken naar het ultieme doel van diegene.

Dat kan zijn afvallen, sterker worden of gewoon fit blijven natuurlijk. Samen kijken wij naar jouw specifieke doel en investeren we samen in jouw lichaam om zo het gewenste resultaat te behalen. En niet alleen doormiddel van trainen maar ook coaching is een belangrijk aspect als het gaat om het behalen van jouw doelen. De trainingen die ik geef probeer ik elke keer weer zo leuk en uitdagend mogelijk te maken, dat is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ik leg de focus van de trainingen onder andere op het verbeteren van de houding. Een verkeerde houding zorgt namelijk voor veel blessures. Wanneer jouw houding en core sterk en stabiel zijn zal je zien dat je hier niet alleen tijdens je training maar ook in het dagelijks leven veel profijt van zult hebben.

Ik hoop jou snel te zien tijdens een van mijn trainingen zodat ik mijn kennis en enthousiasme kan overbrengen!

Contact

Follow us
on instagram
and Facebook